Hej, jag och min sambo har varit tillsmmans i 10 år nu och han känner att det är dags o skaffa barn men jag är livrädd och vet inte vad jag ska göra. Jag har sagt att enda gången jag kan tänka mig det är om jag skulle få ett planerat kejsrsnitt då de flesta i min omgivning varit med om väldigt svåra förlossningar,. Han har på senare tid börjat prata om drt väldigt ofta och jag får sån panik och tror att han kommer lämna mig om jag inte vill ha barn snart 🙁 Tidigare i förhållandet var de ja som ville och inte han men efter min systers o vännernas förlossningsberättelse så tog det tvärstop för mig. Ingen av de har kommit undan med en felfri vaginalförlossning, 2 av vännerna sluta i akutkejsarsnitt dessutom.
Finns det någon möjlighet överhuvudtaget att få planerad kejsarsnitt? Jag kan tänka mig att tom byta sjukhus och stad bara för att kunna få det! Behöver er hjälp hur jag kan gå tillväga för ett planerat kejsarsnitt…

Inskickat av S.T